Olvass rólam

Az életemben mindig is nagy szerepet töltött be a testmozgás és az egészséges életmód. Több mint 20 évet töltöttem a birkózószőnyegen aktív versenyzőként, valamint a válogatott tagjaként Európa és Világbajnokságokon képviseltem az ország színeit.

Az élsport mellett először edzői majd később gyógymasszőri végzettségeket szereztem. Mindig is maximalista voltam, ezért minden tudást igyekeztem a birtokomban tudni, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzam ki magamból minden téren. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor csapattársaimat és más sportolókat segítettem a sportsérülésekből való felépülésben. Ezért rengeteg továbbképzésen vettem részt magyar, angol és német nyelven is.

Képesítéseim

trigger pont terápia

Izom és kötőszöveti csomók kompressziós stimulálása.

eszközös kötőszöveti mobilizálció

Flossing, köpölyözés és a fascia kések többrétű használata.

Izületi mobilizáció és manipuláció

Izületek egészséges mozgástartományának helyreállítása.

Kinesio tape felhelyezése

Elasztikus és non-elasztikus tapek felhelyezésének módjai.

MET (muscle energy technik) nyújtások

Különböző nyújtó gyakorlatok aktív izommunka segítségével.

Masszázs

Klasszikus svéd, lazító, frissító, relaxáló és sportmasszás.

Személyi edzés

Erőnléti edzések kifejezetten teljesítményfokozó céllal.

Korrekciós tréning

A különböző kezelések mellett aktív mozgásterápiával is foglalkozom, hogy a vendégeimmel elért eredmények hosszútávon is megmaradjanak és megelőzzük a problémák kialakulását. A korrekciós tréningek alkalmával a fontos, azonban elgyengülésre hajlamos izmokra fókuszálunk, amelyek elengedhetetlenek a helyes testtartáshoz.

Mindehhez általában saját testsúlyos gyakorlatokat, kisebb ellenállású gumiszalagokat és labdákat veszünk igénybe.

Holisztikus szemlélet

Az eddigi tapasztalataimnak köszönhetően minden oldalról volt szerencsém megismerni a testmozgás vagy éppen annak hiánya okozta pozitív és negatív hatásokat a mozgató szervrendszeren. Ezáltal egy holisztikus szemlélet alakult ki bennem így minden alkalommal arra törekszem, hogy ne csak a problémát oldjuk meg, hanem annak a visszatérési esélyeit is minimalizáljuk.