Gyakran ismételt kérdések

Ha bármilyen kérdésed lenne a kezelésekkel, a megközelíthetőséggel, a parkolással, az árakkal vagy a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, a gyakran ismételt kérdések között biztosan találsz rá választ.

Minden eset más, így az első kezelés alkalmával tudom felállítani a kezelési tervet. Az esetek nagyrészében 2-3 kezelés elegendő szokott lenni. A továbbiakban korrekciós tréninget és pár havonta egy kezelést szoktam ajánlani az állapot megőrzésének érdekében.
Sportos, laza öltözékben, amiben könnyű mozogni. Néhány kezeléshez azonban szabaddá kell tenni a kezelendő területet. Hölgyeknek ajánlanám a sportmelltartó illetve topp viselését. Masszázs esetében törülközővel letörlöm a felesleges krémet/olajat ennek ellenére a ruházaton hagyhat nyomokat. Ezzel érdemes számolni.
Némelyik kezelés során előfordulhatnak apró fájdalmak, ez azonban nem lesz kellemetlenebb a hozott fájdalomnál. Első kezelés után előfordulhat rövid időre a tünetek felerősödése valamint izomláz. Ezek 1-2 nap után maradéktalanul elmúlnak.
Az első kezelés minden esetben hosszabb, ugyanis állapotfelméréssel, speciális tesztek elvégzésével, valamint a kontraindikációk kizárásával kezdünk. Ez 50-60 percet vesz igénybe. További kezelések esetében ez az idő kevesebb. A korrekciós tréning és a személyi edzés egyaránt 60 perc. Masszázs szolgáltatásaim pedig a vásárolt csomagnak megfelelően 50, 70, illetve 90 percesek.
Első alkalom után rövid időre előfordulhat a tünetek felerősödése, bőrérzékenység, valamint izomláz. Ezek azonban 1-2 nap alatt maradéktalanul elmúlnak a kezdeti probléma javulásának kíséretében. A különböző terápiák egyéb esetleges mellékhatásairól a kezelések menüpontban olvashatsz.
Derék, hát és nyaki fájdalmak enyhítése, megszüntetése. Gerinc eredetű mozgásszervi panaszok prevenciója, kezelése. Izmok, kis és nagy ízületek sérülése vagy működészavara. Testtartásbeli problémák, gerincferdülés, lúdtalp, íngyulladás, golf/teniszkönyök. Mozgásszegény életmód okozta ízületi és izomproblémák. Általános egészségmegőrzés, ízületi mozgástartomány és izomfunkciók javítása, túlzott izomfeszesség okozta fejfájások. Végtagzsibbadás, végtagba kisugárzó fájdalmak kezelésére és megszüntetésére.
A ház úttest felőli, valamint a jégpálya és a Rákóczi liget felőli oldalán is ingyenes a parkolás. Szabad helyek tekintetében nem szokott hiány lenni. Tömegközlekedéssel a legközelebb a Szent Imre téri valamint a Karácsony Sándor utcai megállók vannak, ahonnan gyalogosan gyorsan és könnyedén megközelíthető a ház. A lépcsőház bejárata nem az úttest, hanem a belső sétáló utca felől található.
Készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni. A számlát pedig elektronikus úton küldöm az email címedre.

Egyéb kérdésed van?

Ha további kérdéseid vannak, melyekre nem találtál választ az oldalon vagy a gyakran ismételt kérdések között, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy írj nekem üzenetet az itt található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Minden megkeresésre legkésőbb 24 órán belül válaszolok.